Skip to content

Уверена в красотата си на сватбения ден

Уверена-в-красотата-си-на-сватбения-ден

Колко прекрасно изглежда една уверена в красотата си жена.

Трябва да подчертая, че в днешно време всяка жена има възможност да проме­ни визията си в съответствие с чувството за своя лична естетика или хармония.
Чисто професионално искам да кажа на Вашите читателки, ако не харесвате нещо в тялото си, ако нещо Ви притеснява, трябва да подходите разумно, да потърсите съвет и да планирате действията си, за да бъдете още по-красива в сватбения си ден.

 

Това, което може да направи един професионалист като корекции, бих разделил на две групи. Първата е тази, която изисква повече време: естетични корекции на гърдите, корекция на носа, премахване на мастни натрупвания в определени области на тялото,корекции на уши, последствия от травми. C други думи това са по-сериозните намеси, при които са необходими поне два месеца за пълно възстановяване, за да няма душевен дискмофорт или притеснения и разочарования от начина, по който из­глежда.

 

Втората група е свързана с това младоженката, но защо не и младоженеца, да изглежда безупречно. Тези проце­дури са освежаващи и са свързани с цялостния вид.
Например, корекция на устни и бръчки с хиалуронова ки­селина, най-съвременния метод, който не вреди на здраве­то. Премахване на нежелани мимически бръчки с ботокс в областта на веждите, челото, около очите. Мек химически пилинг, който избистря лицето. Този тип пилинг не зависи от сезона, може да бъде прилаган целогодишно. Важно е да се знае, че при тези процедури няма зачервявания, няма физически дискомфорт. Те могат съвсем безпроблемно да бъдат направени в седмицата или непосредствено преди сватбата. Вечерта след освежаващите процедури може­те да да отидете на дискотека или да излезете с приятели.

 

Как се планира по-сериозната промяна на имиджа?

На първо място, освен желанието за промяна е сигурността. Аз съм отворен за контакти с пациентите си, коментирам с тях по мейла или по скайп техните намерения или колебания по отношение на една или друга промяна. Но задължително, подчертавам дебело думата задължително е личната консултация със специалиста.

 

При консултацията се дискутира до колко и до каква степен  корекциите са подходяши за определен тип тяло, лице  и т.н. това го подчертавам не с цел популяризиране, а защото както казах: всяка жена има правото и може да е красива да отговаря на своите представи за красота, но трябва да го направи разумно, заедно със специалист, който ше се погрижи за нейната сигурност.

 

Що се отнася до самите корекции, аз вече споменах, че за да се получи ефект, който ще се хареса не само на вас, но и на околните трябва да подходите по-сериозно от една небезизвестна царска дъщеря и да планирате действията си. За увеличаване на гърдите със силиконови  импланти разумния срок е минимум два месеца преди сватбата, за корекция на уши, които пораждат липса на самочувствие и дори ограничения в прическата на една жена, срокът е около месец и половина.

 

Нашата професия вече не е достъпна само за богатите и хора от шоу бизнеса. От този тип медицина могат да се възползват личности, които благодарение пластичната хирургия, се освобождават от някакъв личен дискомфорт,  който ги кара да се чувстват нещастни и неуверени в себе си.

 

А всички знаем колко различно и прекрасно изглежда една уверена в красотата си жена и хубавото е че можем да й помогнем в това.

 

сп. Сватба / зима 2010

Подобни статии