Skip to content

С две ръце „ЗА“ д-р Скерлев! Срещаме ви с Виолета

снимка виолета - доволна пациентка на д-р Скерлев

Днес се срещаме с Виолета. Тя е на 34 години от София. Не е популярна, но за сметка на това е много красива. Начинът, по който изглежда, кара повечето жени да завиждат, а мъжете – да остават без думи. Какво ни каза тя, вижте:

 

Здравей, Виолета, ти си пациент на д-р Скерлев. Разкажи ни на каква процедура се подложи?

Здравей! Да, отскоро вече и аз съм пациент на д-р Скерлев. Подложих се на операция за уголемяване на гърди.


Как се чувстваш сега, 2 месеца след операцията?

Чувствам се чудесно, напълно възстановена. Смятах, че процесът по възстановяване ще отнеме повече време, но за мое учудване, това се случи изключително бързо. Болката, която чувствах след интервенцията, мога да сравня единствено с мускулна треска, това беше единственият дискомфорт. Движех се, нямах ограничения в ежедневните ми дейности, чувствах се прекрасно, а сега още повече.

По какъв начин се отрази промяната на теб самата?

Определено се чувствам по-добре, подложих се на процедурата, за да удовлетворя себе си. Важно е човек да направи нещо подобно не заради друг или провокиран от хорското мнение. Точно те- хората, те възприемат по начина, по който се възприемаш и самия ти. Когато ти се усещаш добре в тялото си, околните също гледат на теб по различен и по-хубав начин.

Има едно масово установено мнение, че поставянето на изкуствени гърди непременно е свързано с кифленския маниер на поведение. Защо е така?

Нямам представа, една такава операция не те прави кифла. Всяка подобна процедура се прави, защото имаш нужда. Винаги е направена, защото не си харесвал нещо в себе си. А най-важното е да се харесваш, така смятам. Кифленското би трябвало да е начин на поведение, а не начинът, по който изглеждаш, нали така?

Кажи ни как избра д-р Скерлев?

Препоръча ми го моя близка приятелка. Доверих се на преценката и, защото тя има поглед над работата му отдавна. Отидох на консултация, допадна ми и веднага реших, че това е моят пластичен хирург. Доверих му се изцяло и днес категорично мога да кажа, че не сбърках.

Как можеш да оцениш работата и отношението на д-р Скерлев към пациентите?

Д-р Скерлев е не само добър професионалист, но и чудесен човек. Вниманието му към всеки един детайл и старанието му да обгрижва възможно най-много пациентите, го прави най-добрия избор. Двете ми ръце са вдигнати високо „ЗА“ него!

Благодаря, Виолета, желаем ти усмихнати дни занапред и комфорт в самата СЕБЕ СИ!

Подобни статии