Skip to content

Победителката в играта ни през април

победителка игра д-р Скерлев
Гергана Колева
Снимка: личен архивГергана Колева е победителката от играта ни „Игра на думи – Игра за УСТНИ“.

През месец април д-р Скерлев ви предизвика да играете с метафори. На случаен принцип изтеглихме победителката в играта, която сега ни разказва за момента, в който е разбрала, че печели и за усещането и днес – 2 месеца по-късно.

 

 

 

 

 

 

Здравей, Гери, как реши да участваш в играта на клиника „Галатея“?

Здравей, до този момент никога не бях участвала в подобни игри и съответно никога не бях печелила, особено такива големи награди. Видях публикацията ви и просто реших да се включа с участие, без да съм си и помислила дори, че точно аз ще съм късметлийката.
Когато разбрах, че съм спечелила, страшно много се зарадвах и развълнувах! Явно и моят късмет проработи.

Никога не е късно късметът да проработи. Какво стана след това?

Никога не си бях правила подобни процедури и манипулации. С течение на времето започнах да се двоумя, имах свои собствени съображения, които реших да обсъдя с д-р Скерлев.Свързахме се и уговорихме дата за консултация, поговорихме и споделих какви са притесненията ми. След дълъг разговор, той като един виден професионалист, ме посъветва да поставим ботокс на назолабиалните ми гънки, тъй като там нуждата от корекция бе по-голяма. Доверих се на преценката му и вместо устни, поставихме отново ботокс, но в друга зона.

Как премина процедурата?

Много бързо и безболезнено премина, сега няколко дни по-късно, също се чувствам много добре. По-красива съм и съм по-щастлива!

С какви впечатления остана от д-р Скерлев?

От малкото срещи с него, останах с впечатлението че той е не само изключителен професионалист с добър екип, а и страхотен Човек с главно „Ч“. Отношението към хората е много важно, за да успее човек да спечели доверието на друг. С годините докторът освен знания, е натрупал много добри качества, които показва ежедневно.

Накрая, но не на последно място, бих искала да кажа едно огромно „Благодаря“!

Подобни статии