Skip to content

Нейно Величество Кожата

Нейно-величество-кожата

Освен че играе важна роля за външния ни вид, кожата е отговорна и за цялостното ни здравословно състояние! Най-важният ни орган се нуждае от непрекъсната грижа и любов, но за съжаление, често го пренебрегваме поради редица причини.

Идва лято! Опасностите за Нейно Величество се увеличават доста, а изпитанията, над които я подлагаме умишлено или не – в пъти. Затова запретнете здраво ръкави и дори с цената на времето, подарете от своето внимание на своята кожа.

Съвет: До болка омръзнало, но – Пазете се от слънцето! Съществуват десетки, а може би и стотици различни слънцезащитни продукти. Изберете най-добрия за вас. Специалистите съветват да използвате медицинска фотозащита не по-малка от фактор 30+. SPF ще предпази кожата ви от вредните лъчи на слънцето и ще предотврати появата на кафяви петънца, бенки и преждевременно стареене.

Нещо интересно: Знаете ли, че устните най-често изгарят от слънцето? Хващаме бас, че не!
Подарете си един хубав балсам, с който да предпазите най-чувствителната част от лицето си!

Хранете се цветно, използвайте цветовете от дъгата- плодовете и зеленчуците са джакпотът за здравия вид на вашата кожа. Хапвайте боровинки, киви, папая и ягоди, които са пълни с витамин C или пък пробвайте авокадо, което е богато на витамин Е.

Не забравяйте: Обърнете особено внимание на бенките по тялото си! Продължителното излагане на слънце за някои от тях е вредно! Можете да се консултирате със специалист, който да даде мнение дали има от какво да се притеснявате.

 

Лицето е нашата визитка, а кожата – текстът върху нея. Грижете се ежедневно и с усърдие за тях, а те ще ви се отблагодарят със сияние.

Ние от „Галатея“ ви представяме най-добрите методи за подмладяване и освежаване на кожата на лицето – Процедури естетична медицина, от които можете да се възползвате сега.

 

Подарете си лято без притеснения, подарете си емоция и красота!

 

Подобни статии