Skip to content

Какво стои зад уголемяването на гърдите

Какво-стои-зад-уголемяването-на-гърдите д-р Скерлев

Все по-често виждаме, че различни типове жени прибягват до най-всевъзможни методи, чрез които да впечатляват мъжката част от обществото. Няма спор, че всяка една жена търси своето Аз и е напълно нормално рано или късно да не го открие в тялото, което ѝ е дадено.

Тогава се започва едно невероятно търсене на това „Ох, какво да променя в себе си?“. Добре, дотук абсолютно нищо съществено като опасност, но да не забравяме, че все още нищо не се е случило.

Оперативната намеса при жените все още е водеща по процентно съотношение спрямо мъжете. Все пак жените имат репутацията на по-суетния пол.

Така де, нека се въздържаме от коментари относно полово разделение, а вместо това да погледнем по-професионално на нещата, които ни засягат нас в Skerlev.com, а именно как да помогнем на нашите клиенти по най-добрия възможен начин – онова, заради което те са ни се доверили.

Сега, да действаме и да разгледаме уголемяването на бюста по-подробно. След като приключите с прочитането на настоящото четиво, вие ще разберете по-детайлно за този оперативен процес, който може и вие да извършите при нас.

Има ли разлика между повдигане и уголемяване

 

Уголемяване на гърдите Д-р Скерлев

Бюстът е една изключително интересна зона от дамското тяло. Всяка жена е готова да даде и невъзможното, за да бъде достатъчно желана именно поради своя бюст.

Да приемем, че една жена е готова да даде и финансов и времеви ресурс в името на по-добре изглеждащ бюст. Сега да сложим и най-важният фактор, а именно кой трябва да е специалистът, който да извърши манипулацията.

Каквото и да кажем за него, той трябва да знае едно основно нещо – каква е разликата между уголемяване и повдигане на бюст. Всъщност и при двете процедури се получава инсталиране на силиконови импланти, но количеството е различно, както и позиционирането им.

Какви са поводите, в които можем да прибегнем до нещо подобно

Оперативното поставяне на импланти е нещо много индивидуално. Естествено, жените, които са дали живот, понякога имат нужда от подкрепа във физически аспект.

Гърдите, съвсем нормално, се отпускат след доближаване до определени години в живота, както и след кърмене също са възможни определени деформации в женския бюст, от което няма нищо страшно.

Дами, за ваше успокоение, ние от Skerlev.com можем да заявим гордо, че разполагаме с отлични познания в този аспект от хирургията и можем да се погрижим за външния ви вид с високи медицински стандарти. Всичко зависи от вас – доверете ни се и със сигурност няма да останете разочаровани.

Загубата на тегло е нещо много приятно за всяка жена. Няма смисъл да се лъжем, всяка от вас е искала поне веднъж да бъде „само с няколко килца“ по-стройна, нали?

Е, всяка победа в битката с килограмите е добре дошла, но проблемите започват, когато заедно с коремчето и вътрешната част на бедрата бавно започват да си отиват и номерата на сутиена. Тогава вече имаме сериозен казус, свързан с това, че трябва да се постараем да запазим невероятната фигура, към която се стремим.

В подобен момент е добре да познаваме реномиран специалист, от който на първо място да получим адекватни консултации на няколкото визити, в които го посетим още преди да сме легнали в операционната. Все пак тук не говорим за гледане на картинки в интернет и за възкликване „Ето такива искам да са ми, докторе!“

Каква е ролята на хирурга при уголемяване на гърдите

Според много дами, хирургът бива гледан по-скоро като сериозна пречка на това да бъде постигната невероятната форма, а не като инструмент, с който да бъде направено безопасно и качествено.

Не е приятно докторите да са в ролята на бариери, но всъщност това е една от основните характеристики, която трябва да видим, когато искаме да сме в добри ръце.

Добрият хирург може дори да откаже дадена манипулация ако реши, че тя ще е противопоказна за пациентката. Тогава не бива да си тръгвате с гръм и трясък от кабинета на специалиста, а обратното – пробвайте да се вслушате в неговото мнение, за да може да постигнете възможно най-безопасен резултат.

Какво съдържа силиконовият имплант

Уголемяването на гърдите е нещо напълно нормално в 21-ви век, но въпреки високото ниво на информираност навсякъде, много хора всъщност не знаят какво им се слага в тялото. Самите импланти са напълно безопасни – съдържат висококохезивен компактен силиконов гел.

Естествено, тук си проличава и нивото на професионализъм – специалистът трябва правилно да определи какъв размер импланти да сложи по такъв начин, че крайният резултат да е максимално естествен.

Така се решава какъв да е размерът, каква да е формата (капковидна или кръгла), за да може да няма разминаване между стойностите на импланта и показателите за еластичност на кожата.

Естествено несиметричните бюстове също са огромен проблем и заради това специалистите често добавят различни размери на двете гърди, за да има баланс в техния вид. По този начин корекцията се отразява изключително добре както на външния вид на жената, така и на нейното самочувствие.

Ние от Клиника по пластична и естетична хирургия „Галатея“ вие очакваме, за да чуем вашите нужди и да вземем адекватна позиция специално за вашия случай. Бъдете сигурни, че сте в добри, професионални ръце!

Подобни статии