Skip to content

Етикет: Вампирски лифтинг

вампирски лифтинг

Въпреки че не приемаме себе си за песимисти, трябва да признаем, че живеем в свят, в който замърсяването, стресът и преработените и нездравословни храни са се превърнали в норма. Ежедневно ние излагаме кожата си на редица вредни влияния, с което увеличаваме риска от появата на фини линии и бръчки по лицето си. За съжаление, точно както преждевременното побеляване на косата, така и ранните признаци на стареене се превръщат в честа причина за безпокойство сред дамите.

Тук добрата новина е, че революцията в медицината и естетичната хирургия дава възможност да се справим с най-често срещаните проблеми и да подобрим външния си вид значително.

Докато постепенно ринопластиката, отопластиката и липосукцията придобиват популярност, на пиедестала с главоломна скорост се изкачва една друга процедура, която за кратко време успява да спечели овациите на мнозина – това е плазмолифтингът или така нареченият вампирски лифтинг.

Той представлява козметична процедура, при която се използва собствената кръвна плазма на пациента. Благодарение на ценните вещества в нея, кожата изглежда по-стегната, по-еластична и много по-млада.

Методът

За извършването на плазмолифтинг се използва специализирана центрофуга, която обработва извлечената кръв и синтезира онази част от нея, която е най-важна и ценна за подмладяването на кожата. От пациента се взимат около 10 до 30 милилитра кръв, а плазмата, която е отделена, се инжектира обратно в засегнатите области на лицето. Цялата интервенция може да бъде извършена в рамките на 30 до 50 минути, а възстановяването след нея е бързо и безболезнено.

Как да се подготвим за плазмолифтинга и какви са страничните ефекти?

След консултацията при избрания от вас специалист, ще ви бъдат дадени конкретни насоки за подготовка преди провеждането на процедурата. Някои от тях включват предпазването от пряка слънчева светлина, избягването приема на разреждащи кръвта медикаменти и ограниченият прием на алкохол няколко дни по-рано.

Страничните ефекти зависят от типа кожа, особеностите на пациента и начина, по който е преминала процедурата. Отокът и появата на синини са често срещани странични ефекти. Те преминават в рамките на няколко дни до седмица, като чрез подходящото наблюдение и съвети, не създават пречки за типичните дейности в ежедневието. Вампирският лифтинг на лицето при някои пациенти може да бъде болезнен, като това е причината в практиката да се използват обезболяващи продукти, които да намалят максимално дискомфорта.

За разлика от дермалните филъри, в основата на тази процедура се използва уникалната способност за регенерация на тялото. Това е основната причина, поради която пациентите ни избират вампирския лифтинг. Резултатите от него продължават от 6 до 12 месеца, което прави  процедурата една от най-ефективните досега.

Ако и вие желаете да дадете рестарт на кожата на лицето си, запазете своя час за консултация при д-р Скерлев на телефон: +359 878 384 323.

Екипът ни е на разположение да отговори на всичките ви въпроси!

Подобни статии